Culla registra rècord de visitants durant el pont d'octubre

Culla registra rècord de visitants durant el pont d'octubre

14/10/2020

Culla, ha batut el rècord de visitants turístics durant el pont d'octubre. La seua recent inclusió a la xarxa dels Pobles Més Bonics d'Espanya ha suposat un gran reclam, el que s'ha traduït en un favorable impacte econòmic per a aquest poble de 500 habitants.

Segons l'estimació de l'Ajuntament de Culla, al voltant de 5.000 persones han passejat pels empedrats carrers de Culla durant aquestes quatre jornades festives. Prop 2.000 persones han demandat informació a la Tourist Info, més de 500 persones han realitzat el recorregut guiat pel nucli històric i unes 900 han visitat el Parc Miner de l'Maestrat, les antigues mines de ferro que Culla comparteix amb la Torre d'En Besora . D'acord amb les dades proporcionades per la regidoria de turisme, el poble ha experimentat un creixement del 60% en l'arribada de visitants respecte a aquestes mateixes dates en anys anteriors.

L'alcalde del municipi, Heredio Bellés, ha destacat que "han estat dies molt intensos, amb dades rècord pel que fa visites guiades, ocupació d'allotjaments i reserves a restaurants". En aquest sentit, Bellés ha afegit que "des de l'ajuntament seguim treballant per oferir un millor i major servei turístic, per això hem reforçat el personal de l'oficina de turisme en previsió de l'afluència de visitants". A més, ha destacat que "estem promovent l'emprenedoria, la creació de noves empreses i dinamitzant l'activitat empresarial perquè done resposta a les creixents necessitats de tots els que s'acosten al nostre poble". En aquest sentit, cal destacar la iniciativa privada 'Culla 20 30', creada per un grup d'empresaris autòctons, que té la intenció de sumar oportunitats de futur en la pròxima dècada a Culla i amb la qual el consistori col·labora estretament, perquè és "un projecte fonamental per a promocionar el talent i combatre la despoblació ".

Finalment el primer edil, ha volgut agrair "el civisme de tots aquells que ens han visitat en el difícil context en què estem immersos, complint estrictament amb les mesures de seguretat per evitar els contagis per covid i sent comprensius amb els torns de visites i aforaments dels diferents espais ".

Castillo

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.
9 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Culla, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Recaredo Garcia, 20, Ajuntament de Culla, CP: 12163, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).