Actes culturals: Rogativa de Culla a Sant Joan de Penyagolosa

Actes culturals: Rogativa de Culla a Sant Joan de Penyagolosa

15/09/2020

Dissabte 19 de setembre tindrà com a protagonista la Rogativa de Culla a Sant Joan de Penyagolosa. I és que hi ha previstos actes culturals en dos punts del seu recorregut.

A les 16:30h, Joan Moliner Olaria (el Sastre) explicarà l'obra d'art del Peiró de la rogativa a la Creu del "mericano", situada al Pla de Vistabella. A les 18: 00h, a la Font de l'Alforí, Pablo Vidal i David Cantillo presentaran el llibre "Un tesoro del patrimonio cultural: la Rogativa de Culla a Sant Joan de Penyagolosa". A més, hi haurà una demostració de cants de la rogativa per part de Luís Moliner Miralles, Luís Moliner Traver, Roberto Puig Moliner, Eusebio Moliner Bellés, Paco Bellés Bellés i Paco Bellés Beltrán.

Serà obligatori l'ús de la màscara i hi haurà aforament limitat.

Organitza: Mas de L'Alforí

Culla a Sant Joan de Penyagolosa

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.
2 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Culla, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Recaredo Garcia, 20, Ajuntament de Culla, CP: 12163, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).