Vés al contingut
#
13
0
165

Noticies

Noticies

Culla celebrarà del 12 al 21 d'agost les festes patronals en honor a l'Asunción de la Mare de Déu, Sant Roc i El Salvador, uns festejos que tornen després de dos anys de pandèmia en els quals Anna Traver i Mar Gil seran les Reines Infantils de 2022, un somni fet realitat per a aquestes dues xiquetes que comptaran amb Iker Dealbert i Ángel Escrig, com a acompanyants.

Amb el…

Davant la situació d'emergència meteorològica i preemergència nivell taronja per nevades declarada pel Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana, i davant la previsió d'acumulació de neu.

Considerant el risc que pot suposar per a la població…

Al mes de novembre ha arrencat la temporada de recol·lecció de trufa negra (tuber melanosporum), una campanya que es prolongarà fins al mes de març. Es tracta d'un dels menjars naturals més exquisits de la gastronomia i l'interior de Castelló és un dels seus majors productors a tot Espanya.

Culla, ha batut el rècord de visitants turístics durant el pont d'octubre. La seua recent inclusió a la xarxa dels Pobles Més Bonics d'Espanya ha suposat un gran reclam, el que s'ha traduït en un favorable impacte econòmic per a aquest poble de 500 habitants.

Dissabte 19 de setembre tindrà com a protagonista la Rogativa de Culla a Sant Joan de Penyagolosa. I és que hi ha previstos actes culturals en dos punts del seu recorregut.

A les 16:30h, Joan Moliner Olaria (el Sastre) explicarà l'obra d'art del Peiró de la rogativa a la Creu del "mericano", situada al Pla de Vistabella. A les 18: 00h, a la Font de l'Alforí, Pablo Vidal i David…

Culla ja és de manera oficial un dels 'Pobles més Bonics d'Espanya'. Podem dir sense por a equivocar-nos que ja ho era abans, però és ara quan s'ha sumat a una xarxa a la que ja pertanyien anteriorment Peníscola, Vilafamés i Morella a la província de Castelló. Ahir a la nit es va celebrar el seu acte de proclamació, que acredita al municipi com un membre més del col·lectiu format pels 94…

Tenint en compte la noves mesures i recomanacions de contenció de contagis per COVID 19 propostes pel Ministeri de Sanitat a les comunitats autònomes, amb l'objectiu de respondre a la situació d'especial risc derivada de l'increment de casos positius, l'Ajuntament de Culla ha pres la difícil decisió de SUSPENDRE l'activitat programada per demà 15 de agost de 2020.

Es tracta d'una…

8 i 9 de juliol de 2107

Dissabte, 8 de juliol.

11:30h Eixida i dinar al camp organitzat per l'Associació “Amics del Cavall de Culla”.

Domingo, 9 de juliol.

9:30 h.- Concurs Morfològic de Cavalls de Pura Raça Àrab (PRÀ), en les pistes de la Lloma.

15:00 h.- Dinar popular en la nau esportiva. Per açò cal inscriure's en les llistes d'establiments…