Vés al contingut
#
13
0
15

Benvinguda

Benvinguda

Benvinguda

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Culla, on trobareu la més completa informació sobre l’actualitat, esdeveniments i oferta turística de Culla. Passejant pels portals web www.culla.es i www.cullamagicaymedieval.es podeu descobrir el nostre patrimoni històric, turístic i cultural, aprendre la nostra història, conéixer l’agenda cultural, la informació turística i trobar informació sobre tots els establiments, restaurants, hotels i cases rurals del municipi.

Des de la Corporació municipal us animem a visitar aquest portal web ple d'informació i des del que pretenem informar i comunicar sobre l’actualitat i el patrimoni de Culla. Culla és un municipi amb un ampli patrimoni històric i cultural i amb un elevat potencial turístic; pretenem que mitjançant aquesta pàgina conegueu amb més profunditat el nostre poble per tal que la vostra visita no siga sols virtual i que pugueu gaudir i conéixer el nostre meravellós municipi.

Esta pàgina és un instrument al servei de la ciutadania i de totes aquelles persones que tinguen interés pel nostre poble. Us animo a navegar per aquest espai web i a conéixer i visitar Culla.

Sr. Heredio Bellés Sales

Alcalde-President de l'Ajuntament de Culla