Benvinguda

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Culla, on trobareu la més completa informació sobre l’actualitat, esdeveniments i oferta turística de Culla. Passejant pels portals web www.culla.es i www.cullamagicaymedieval.es podeu descobrir el nostre patrimoni històric, turístic i cultural, aprendre la nostra història, conéixer l’agenda cultural, la informació turística i trobar informació sobre tots els establiments, restaurants, hotels i cases rurals del municipi.

Des de la Corporació municipal us animem a visitar aquest portal web ple d'informació i des del que pretenem informar i comunicar sobre l’actualitat i el patrimoni de Culla. Culla és un municipi amb un ampli patrimoni històric i cultural i amb un elevat potencial turístic; pretenem que mitjançant aquesta pàgina conegueu amb més profunditat el nostre poble per tal que la vostra visita no siga sols virtual i que pugueu gaudir i conéixer el nostre meravellós municipi.

Esta pàgina és un instrument al servei de la ciutadania i de totes aquelles persones que tinguen interés pel nostre poble. Us animo a navegar per aquest espai web i a conéixer i visitar Culla.

Sr. Heredio Bellés Sales

Alcalde-President de l'Ajuntament de Culla

Discurs

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.
7 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Culla, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Recaredo Garcia, 20, Ajuntament de Culla, CP: 12163, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).