Vés al contingut
#
13
0
165

IES Alfons XIII de la Vall D'Alba

IES Alfons XIII de la Vall D'Alba

L'IES Alfons XIII de la Vall d'Alba junt amb la Secció de Cabanes han iniciat aquest mes de setembre la seua participació en el projecte “Our planet, our future”, dins del programa Erasmus+.
Aquest projecte europeu tindrà una durada de dos anys (des de 2018 fins a 2020) i hi participaran altres centres socis (centres educatius de Noruega, Polònia, Itàlia i Grècia). La diferent realitat social i econòmica dels països participants permetrà obtindre una perspectiva més àmplia sobre aquest tema de gran actualitat.

El projecte abastarà diferents aspectes relacionats amb el medi ambient, la contaminació, el canvi climàtic i la sostenibilitat. L'alumnat treballarà sobre aquests conceptes i les investigacions es donaran a conéixer no sols a la resta dels membres dels centres, sinó també a les famílies, institucions i governs locals.

El projecte busca la conscienciació de l'alumnat sobre l'impacte de les seues actuacions en el medi ambient mitjantçant diferents activitats, interacció i intercanvi de bones pràctiques amb els altres centres educatius europeus. A través d’aquestes activitats es volen trobar solucions als problemes que influeixen en el futur dels nostres joves. A més a més, el projecte s'ha pensat com a part del currículum dels centres durant aquest dos anys i també com a part integral de l'esperit de les comunitats educatives en el futur. Busquem que tinga impacte en el centre i que s’impliquen altres sectors de la població.

Per assolir els objectius proposats, els centres replegaran, per una banda, tots els productes creats (manuals, DVD’s, pàgina Web,…) durant aquest període que comença, per poder ser emprats amb posterioritat; i, per l'altra banda, els instituts participants continuaran treballant junts mitjançant la plataforma eTwinnig, desenvoluparan altres activitats i crearan noves tasques que ajuden a implementar i millorar els acords presos amb anterioritat. Aquest projecte cooperatiu busca sensibilitzar l'alumnat en a la temàtica treballada, però també persegueix fomentar la seua autonomia i la seua participació activa com a ciutadans europeus.

Etiquetes