Festes de Culla 2022

Festes de Culla 2022

09/08/2022

Culla celebrarà del 12 al 21 d'agost les festes patronals en honor a l'Asunción de la Mare de Déu, Sant Roc i El Salvador, uns festejos que tornen després de dos anys de pandèmia en els quals Anna Traver i Mar Gil seran les Reines Infantils de 2022, un somni fet realitat per a aquestes dues xiquetes que comptaran amb Iker Dealbert i Ángel Escrig, com a acompanyants.

Amb el tradicional volteig de campanes i el llançament de coets, Culla, un dels municipis catalogats com un dels Pobles Més Bonics d'Espanya, donarà inici a les seues festes patronals.

De les festes destaquen, també, les revetles a l'aire lliure, sopars populars, els actes religiosos i els tradicionals ‘bous al carrer’.

La seua àmplia i diversa programació converteixen a aquesta localitat de l'Alt Maestrat en una opció d'estiu per a gaudir de les tradicions.

Festes de Culla 2022

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Culla, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Recaredo Garcia, 20, Ajuntament de Culla, CP: 12163, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).